Megszülte a Soros-zsoldosok új listáját a Figyelő

Schmidt Mária újságja most már egyre valószínűtlenebb, hogy nem Hírcsárdaként, vicclapként működik. Azok után, hogy egy cikkszerű írásban listát közöltek a „Soros-zsoldosokról”, hatalmas tiltakozáshullám indult be. Sokan kitalálták, hogy ha már nem kerültek fel a civil szervezetek tagjaiból és közéleti szereplőkből összeállított listára, akkor jelentkeznek rá.


Schmidt Máriáék megszülték a Soros-zsoldos listát: halottak is vannak rajta

A Figyelő nem tökölt sokat: közölték lényegében válogatás nélkül egy csomó ember nevét.

A Figyelőnél pedig vették a lapot, és kicsapták a honlapjukra az új listát. Mintha fellapozták volna a telefonkönyvet, kitettek ab-sorrendben egy csomó nevet (bár az ékezetes betűk közötti sorrend még nem megy a Figyelőnél). Ennyivel indokolta tettét az egykor színvonalas hetilap:

Az elmúlt napokban e-mailben vártuk a Soros-listára jelentkezők üzeneteit. A jelentkezést ezennel lezárjuk, az alábbiakban pedig ígéretünknek megfelelően közzé tesszük azoknak a neveit, akik kérték felvételüket névsorba. Aki meggondolta magát és mégsem szeretne szerepelni a listán, annak továbbra is várjuk üzenetét az [email protected] email címen.

A sors furcsa fintora egyébként, hogy a Soros-zsoldosok listáján az utolsó helyen Zsoldos Z. Julianna, aki mellesleg Dörmögő Dömötör szerkesztője volt.

(Kiemelt kép: 24.hu)

Leave a Reply