Arnold Schwarzenegger videóüzenetben mesélt állapotáról

Március végén életmentő szívműtéten esett át Arnold Schwarzenegger, akinél szívkatéterezés közben komplikációk léptek fel. A színész közvetlenül ébredése után be is jelentkezett a Twitteren, ahol elárulta, műtéte sikeres volt.

SYDNEY, AUSTRALIA - JUNE 04: Arnold Schwarzenegger poses during a 'Terminator Genisys' photo call at the Park Hyatt Sydney on June 4, 2015 in Sydney, Australia.  (Photo by Cameron Spencer/Getty Images)

Arnold Schwarzeneggert hazaengedték a kórházból

Szerencsére már teljesen jól van.

A volt kaliforniai kormányzó most Instagram-oldalán egy videóüzenetben mesélt állapotáról, amiben azt is elárulta, hogy – bár már sokkal jobban érzi magát – az állapota még nem tökéletes.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2018, időpont: 7:51 (PDT időzóna szerint)

Csak szerettem volna megköszönni mindenkinek a rengeteg jókívánságot, lapot. telefonhívást, üzenetet és minden mást, amit a világ minden tájáról kaptam tőletek. Nagyon kedvesek vagytok. Szeretném, ha tudnátok, hogy sokkal jobban érzem magam. Még nem tudom azt mondani, hogy nagyszerűen vagyok, mivel még nem érzem magam így. Az egy teljesen más állapot, de jól vagyok. Jól bánnak velem, és az orvosaim is jók

– mesélte a videóban Schwarzenegger, aki azt is elárulta, hogy sakkal is segíti saját gyógyulását.

(Kiemelt kép: Michael Kovac/Getty Images)

Leave a Reply