Gáspár Győző visszavonul, hogy felesége érvényesülhessen

Ennek oka pedig az, hogy úgy látja, felesége sokkal jobban tud érvényesülni.

Sokkal jobban örülök Bea sikerének, mint a sajátomnak. Nagyon büszke vagyok a feleségemre, persze, folyamatosan izgulok is érte. Az a helyzet, hogy kiöregedtem, ezt érzem is sajnos, így arra ösztönzöm Beát, hogy szerepeljen bátran minél többet. Ha nem is teljesen, de visszavonulok a kulisszák mögé, és onnét csodálom a sikereit

mondta a Blikknek. Szerinte Bea asszony nem az ő neve, hanem saját tehetsége miatt kapott műsort, bebizonyította, hogy helye van a képernyőn.

Már akkor rengetegen dicsérték Beát, amikor még csak versenyző volt, aztán az interneten indított vlogja is azt bizonyította, hogy nemcsak remekül főz, de át is tudja adni a tapasztalatait. Amikor elindult a Konyhafőnök adása, elképesztően izgatott voltam a kulisszák mögött. Lestem, hogy mit csinál, hogyan csinálja, és amikor láttam, hogy milyen talpraesett és milyen természetes, a könnyeim is kicsordultak a meghatottságtól. Később sok kis romantikus meglepetést hagytam neki, szívecskéket, hogy ezzel is jelezzem neki, mennyire szeretem, milyen büszke vagyok rá.

Kiemelt kép: Instagram / @gasparbea

Leave a Reply