Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Schobert Norbi: Anyám gyűlöli Rékát, zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt

Péntek este debütál a Beköltözve új része, ahol Schobert Norbi lesz Hajdú Péter vendége. Az interjúban szó lesz a fitneszguru első feleségéről, illetve egyebek között arról is, milyen a kapcsolata az édesanyjával. A Blikk által megkapott részletből kiderül, hogy Schobert minden nap felhívja az anyját, pedig van, amiért haragszik rá.

Voltak mélypontok anyám miatt is, ő gyűlöli Rékát. Ugyanis zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt. Negyven percet maradnak meg egy légtérben karácsonykor és születésnapokon. De nincsenek beszólogatások, Réka meg sem szólal, elmegy és ennyi

– árulta el az üzletember, aki természetesnek tartja, hogyha egy férfi feleségül vesz egy nőt, és gyereke születik tőle, akkor ő lesz az, akit a világon a legjobban szeret.

Amikor haldokoltam, akkor is Rékát láttam utoljára. A gyerekeimet is a Rékán keresztül szeretem. Imádom őket, de nekem a világ szívcsakrája Réka

– tette hozzá.

Kapcsolódó

The post Schobert Norbi: Anyám gyűlöli Rékát, zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt first appeared on 24.hu.

Leave a Reply