Felmerül a kérdés, mi lesz Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásának sorsa a szakításuk után

Krausz Gábor csütörtök délután a közösségi oldalán jelentette be, hogy Tóth Gabival hat év után véget ért a kapcsolatuk. A szakítás hírét nem sokkal később az énekesnő is megerősítette. A különválás okáról nem beszéltek, abban viszont megegyeztek, hogy a közös kislányukat, Hannarózát továbbra is együtt nevelik majd tovább, szeretetben és békében.

A szakítás után most felmerül a kérdés, mi lesz a sorsa annak a Tóth Gabit formáló tetoválásnak, amit a séf még 2019 novemberében varratott magára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Vannak dolgok, amik az örökkévalóságig tartanak. Egy tetoválás, egy szerelem vagy a házasságunk! Szeretlek!

– írta akkor Krausz a készülőben lévő tetoválásról készült fotóhoz, amit később az énekesnő is megosztott a saját oldalán, színes változatban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ha a séf esetleg a jövőben úgy dönt, eltávolíttatná a feleségét ábrázoló motívumot a testéről, két lehetősége is van: részt vehet lézertechnológiás tetoválás eltávolításon, vagy egy másik mintát is varrathat a meglévőre: ahogyan nemrég Melanie Griffith és Megan Fox is tették.

Kapcsolódó
Szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor

Hat évig voltak együtt.

The post Felmerül a kérdés, mi lesz Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásának sorsa a szakításuk után first appeared on 24.hu.

Leave a Reply