Továbbtanul Sydney van den Bosch, kommunikáció szakra vették fel az egyetemen

A Blikknek nyilatkozott arról Sydney van den Bosch influenszer, a Szerencsekerék című műsor szerencselánya, hogy ősztől egyetemen fog tanulni. Mint azt a lapnak mesélte, a középiskolát is magántanulóként fejezte be, utána viszont a karrierjére összpontosított, a tanulással nem tudott foglalkozni.

Az egyetemről azonban sosem mondtam le, az elmúlt két-három évben ismét felerősödött bennem a vágy a tanulás iránt. Mindig kell az életembe egy új kihívás, most a továbbtanulás lesz. Amióta a Szerencsekerékben dolgozom, nagyon érdekel a tévés világ, főleg a gyártás része. Élvezem a mostani munkámat, de a jövőmet nem feltétlenül a kamera előtt, hanem mögötte képzelem el. Már most rengeteget tanultam erről, de persze még sok minden vár rám. Több egyetemet is megjelöltem, de azért esett a választásom a Kodolányira, mert édesanyám még idősebb volt, amikor elkezdett oda járni, és imádta. Én pedig szerettem volna őt követni.

Levelezős lesz az egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakán.

Akkor fogtam fel igazán, hogy felvettek, amikor jött a meghívó a gólyatáborba. Úgy döntöttem, elmegyek, mert ez is az egyetemista léthez tartozik, és egyébként is szívesen ismerkedem új emberekkel.

The post Továbbtanul Sydney van den Bosch, kommunikáció szakra vették fel az egyetemen first appeared on 24.hu.

Leave a Reply