Lótetem bukkant elő Bódi Csabiék otthonának padlójából, amikor a zenész még gyerek volt

Bódi Csabi nemrég a Blikk Mizu? című műsorában adott interjút, melyben mesélt a gyerekkoráról is. Mint mondta, nagy szegénységben nőttek fel a testvérével egy nagyjából 20 négyzetméteres házban, ahol még rendes betonalapzat sem volt.

Máig emlékszik arra, hogy egyszer a fal is csillogott, évekkel később pedig megkérdezte az édesanyját, ez azért történt-e, mert varázskastélyban élnek. Mint kiderült, a víz fagyott meg a falon, és a jég tükrözte vissza a gyertyafényt. Történt viszont az otthonukban ettől sokkal meglepőbb dolog is.

Eszméletlen nagy szegénységben nőttünk föl. Még beton sem volt, egy linóleum volt lerakva a földre, és a velünk szemben lévő szomszéd, Bobi oda temette el a lovát, arra az üres földterületre pár évvel azelőtt. Nem tudtunk ugye, és apámék oda építkeztek. Vagyis az túlzás, hogy építkeztek, összeállt négy-öt cigány, és akkor vályogból fölépítettek négy falat, meg raktak rá egy tetőt. Na, és ez a ló… pár év után kijött a lába a földből

– magyarázta a zenész, hozzátéve: gyerekkorukban főként zsíros és cukros-vizes kenyéren éltek a bátyjával.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

The post Lótetem bukkant elő Bódi Csabiék otthonának padlójából, amikor a zenész még gyerek volt first appeared on 24.hu.

Leave a Reply