Beszállnak a szurkolók a fehérvári hokis büntetésébe

A Hydro Fehérvár AV19, valamint az együttes szurkolói is részt vállalnak a csapat válogatott kulcsemberére, Hári Jánosra tévéinterjúban adott nyilatkozata miatt kirótt 750 ezer forintos bírságból.

A fehérváriak honlapjukon pénteken közölték, a magyar szövetség (MJSZ) fegyelmi bizottságának büntetését a klub és játékos egyaránt tudomásul vette, fellebbezéssel nem élnek.

A csapat szurkolói a klubot és Hárit arról tájékoztatták, hogy szolidaritásuk kifejezésének jeléül gyűjtést rendeznek a Klagenfurt elleni pénteki mérkőzés alatt. A klub is teljes mellszéllességgel áll a csapatkapitány mögött, ezért a szurkolók mellett a gyűjtéssel egyenlő arányban az egyesület is részt vállal a büntetésből.

Hári vasárnap a Magyar Kupa-döntő harmadszünetében – amely összecsapáson a fehérváriak végül szétlövéssel 3-2-re alulmaradtak a Budapest JAHC csapatával szemben – csalással vádolta meg az egyik játékvezetőt.

A magyar szövetség (MJSZ) fegyelmi bizottsága ennek kapcsán kedden eljárást indított, majd csütörtökön hozta meg ítéletét. Közben a 30 éves csapatkapitány a klub honlapján keresztül kért bocsánatot viselkedéséért.

The post Beszállnak a szurkolók a fehérvári hokis büntetésébe first appeared on 24.hu.

Leave a Reply