„A másik autós nem állt meg, szerintem észre sem vette, mi történt” – Tokár Tamás autóbalesetet szenvedett

Tokár Tamás a Blikknek árulta el, hogy nemrég autóbalesetet szenvedett. Mint mondta, a Budakeszi úton vezetett, amikor szembejött vele egy másik sofőr, akinek az autója nagyjából fél méterre átlógott az ő sávjába. Félre kellett rántania a kormányt, hogy elkerülje a frontális ütközést.

Annyira közel volt, hogy azonnal, reflexből félrehúztam jobbra a kocsit, hogy el tudjam kerülni a frontális ütközést és a még nagyobb bajt. Hallottam egy hatalmas puffanást, utána pedig már alig tudtam kormányozni. Behajtottam az erdőbe, de szerencsére pár centivel egy nagy fa előtt sikerült megállnom. A másik autós nem állt meg, szerintem észre sem vette, hogy mi történt velem, csak tovább hajtott. Nagyon ideges lettem, hívtam a feleségemet, aki próbált lenyugtatni, majd az autómentőket

– magyarázta a lapnak Tokár, akit néhány éven belül harmadjára ért ilyen baj a karácsonyi időszakban: korábban pont ilyenkor volt defektje, majd a háza előtt tolattak belé, tavasszal pedig az árokba hajtott egy szintén szabálytalanul közlekedő sofőr miatt.

Hiába vagyunk rutinos sofőrök, legyünk tekintettel a másik emberre és figyeljünk oda. A Budakeszi úton mindig nagyon lassan és óvatosan megyek, mert szűk az út, rossz állapotban van, tele kanyarokkal. Most is így tettem, mégis engem ért baj

– tette hozzá Tokár, akinek az autójában több százezres kár keletkezett.

The post „A másik autós nem állt meg, szerintem észre sem vette, mi történt” – Tokár Tamás autóbalesetet szenvedett first appeared on 24.hu.

Leave a Reply