A bukaresti hajrá 7-0-ja döntött, Neagu szétlőtte a Fradit

Eleinte mindkét oldalon sok volt a hiba, ráadásul a kapusok jól védtek, így meglehetősen kevés gól született, tíz perc után még csak 2-1 volt az állás az FTC javára.

A bukarestiek a 12. percben lőtték első akciógóljukat, majd a huszadik percben időt kértek, mert nem csökkent a hibák száma, emiatt alacsony volt a színvonal, írta tudósításában az MTI.

A jól védekező Ferencváros a 21. percben már három góllal vezetett, és bár a CSM egy 4-1-es sorozattal egyenlített, a szünetben 11-10-es előnyben voltak a vendégek.

A második félidő elején a románok – 1-0 után – megint vezettek, mert sokkal kevesebbet rontottak, egyre pontosabban játszottak. Cristina Neagut nem tudták semlegesíteni a vendégek, akik a 47. percben még 21-20-as előnyben voltak, de a folytatásban támadásban és védekezésben is sokat hibáztak.

A házigazda egy 7-0-s sorozattal (benne négy Neagu-góllal) eldöntötte a meccset.

A vendégeknél Angela Malestein öt, Emily Bölk és Andrea Lekic négy-négy gólt lőtt, a túloldalon Cristina Neagu 19 lövésből 13 találattal zárt. A Ferencváros kapusai összesen négy védést mutattak be, a románoknál Marie Davidsen 12 lövést hárított.

Kézilabda, női BL, A csoport, 7. forduló

CSM Bucuresti (román) – FTC-Rail Cargo Hungaria 30-24 (10-11)

The post A bukaresti hajrá 7-0-ja döntött, Neagu szétlőtte a Fradit first appeared on 24.hu.

Leave a Reply